Sigurimi i shtëpisë dhe pronës

 • Përfundim i thjeshtë: nuk është e nevojshme lista e ndërlikuar e inventarit!
 • Opsione të shumta ose zgjidhje individuale – ideale për të gjithë

Paketa e sigurimit

 • Ndihma në shtëpi: Shërbimet e ndihmës në shtëpi përfshihen falas
 • Sigurim i plotë: p.sh. Skive, dëborë etj. Janë përfshirë në sigurim
 • Objektet në bodrum, mallë ose në garazh janë gjithashtu të siguruar
 • Mbulimi i tërmetit është siguruar automatikisht

Sigurimi i plotë i familjes:

Ndjenja e rehatshme në shtëpi është padyshim e rëndësishme për shumicën e njerëzve. Kjo ndjenjë e mirëqenies varet gjithashtu nga fakti nëse ndiheni të sigurt në katër muret tuaja. Me sigurimin e përmbajtjes në shtëpi, ne ju ofrojmë mbrojtje të thjeshtë, fleksibël dhe gjithëpërfshirës për gjërat tuaja.

Mbulimi themelor i sigurimit të përmbajtjes në shtëpi siguron përmbajtjen e shtëpisë tuaj kundër:

 • Zjarri, rreziqet natyrore dhe tërmetet
 • Dëme të ujit
 • Thyerje qelqi
 • Vjedhje, vjedhje e thjeshtë në shtëpi

Sipas kërkesës, sigurimi shtëpiak ofron mbulesën shtesë të mëposhtme:

 • Përgjegjësia personale
 • Vlerë
 • Valixhe
 • Kopshte dhe të lashtat
 • Abuzimi i kartës së kreditit dhe telefonit
 • Vjedhje e lehtë jashtë vendit

…janë pjesërisht të siguruar falas!
Sepse sigurimi shtëpiak është i lehtë

Në vend që të krijoni një listë të komplikuar të inventarit, është e mjaftueshme të specifikoni numrin e dhomave në apartamentin tuaj dhe – në varësi të orendive dhe pasurive – variant i duhur (standard, komoditet ose ekskluziv). Sigurisht, shuma e siguruar duhet të përshtatet vazhdimisht me rrethanat e jetës.

Kështu funksionon sigurimi i shtëpisë – një shembull konkret

Familja Leuenberger po kalon pushimet në Valais kur shtëpia e tyre në Gjenevë rritet në flakë. Një zjarr i madh shpërtheu në bodrumin e shtëpisë, i cili pothuajse plotësisht shkatërroi bodrumin. Kur ktheheni nga pushimet, ka një pamje tmerri. Shumë kujtime janë avulluar dhe e gjithë shtëpia nuk është më e banueshme.

Për fat të mirë, kompanitë e sigurimeve i marrin çështjet në duart e tyre. Familja është e pajisur me një apartament të gjerë vetëm disa hapa larg shtëpisë. Dhe kompanitë e specializuara menjëherë fillojnë punën e pastrimit dhe rinovimit.

Zjarri u harrua tre muaj më vonë. Familja është zhvendosur përsëri në shtëpinë e tyre të rehatshme dhe po shijon përsëri rehatinë e tyre të zakonshme. Me një shumë të sigurimit prej 400,000 CHF, sigurimi ka dhënë përfitimet e mëposhtme:

 • Kostot e akomodimit të urgjencës: CHF 11’000.-
 • Pastrimi dhe rinovimi kushton: CHF 30’000.-
 • Zëvendësimi i sendeve të shkatërruara: CHF 120’000.-